Field Safety Notice: Reckitt Benckiser Healthcare, Scholl Oplossing voor Schimmelnagels

We hebben ontdekt dat een recente levering van Scholl Oplossing voor Schimmelnagels / Solution Mycoses des ongles naar uw magazijn mogelijk producten bevat, waarvan de etikettering en gebruiksaanwijzing enkel in het Frans is opgesteld.

Fabrikant: Reckitt Benckiser Healthcare
Product: Scholl Oplossing voor Schimmelnagels

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.