Abonneren

Wilt u op de hoogte blijven van het toezicht op de gezondheidszorg en jeugdzorg? U kunt zich op verschillende manieren abonneren.

Nieuwsberichten

1. Wilt u een emailattendering ontvangen? Meldt u zich dan aan via de persberichtenservice van de Rijksoverheid. In het aanmeldformulier vindt u ons onder het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De persberichtenservice is vooral gericht op journalisten, maar ook als niet journalist kunt u zich aanmelden.

2. U kunt ons nieuws ook volgen via onze rss-feed.

Rapporten algemeen en jeugd

Algemene rapporten over ons toezicht kunt u volgen via de rss-feed met rapporten. Via die feed kunt u ook rapporten over jeugdinstellingen volgen.

Rapporten zorgaanbieders en bedrijven

U kunt zich via e-mail abonneren op publicaties van rapporten over zorgaanbieders en bedrijven in de zorg, zoals geneesmiddelenfabrikanten en -distributiecentra.

Waarschuwingen medische hulpmiddelen

Deze kunt u volgen via e-mail of via een rss-feed . Hier vindt u de veiligheidswaarschuwingen (FSN’s) die bij de inspectie gemeld zijn over medische hulpmiddelen op de Nederlandse markt.

Besluiten alternatieve levering geneesmiddel bij tekort

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe besluiten voor het afleveren van alternatieven, dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief 'Besluiten alternatieve levering geneesmiddel bij tekort'. U ontvangt dan een e-mail zodra wij een besluit publiceren op onze website.