Haemotronic SPA, FSCA012024, Aqualine, Aqualine S, Aqualine RCA, Aqualine D

De producten van ons bedrijf zijn onderworpen aan continue en strenge controles om te allen tijde de veiligheid en betrouwbaarheid ervan tijdens het gebruik te garanderen. In het kader van deze productcontrole hebben we een potentieel probleem geïdentificeerd dat de prestaties van het product zou kunnen beïnvloeden.

Fabrikant: Haemotronic SPA
Product: Aqualine, Aqualine S, Aqualine RCA, Aqualine D
Datum FSN: 28 mei 2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.