Waldemar Link GmbH & Co.KG, R-2024-05, Endo-Model-M & Endo-Model SL (Tibial components)

There is a risk that the blind screws of the modular tibial component cannot be loosened intraoperatively. This is necessary if an uncemented Tilastan Proximal Tibial Spacer or Proximal Tibial Segment is to be screwed in which is only needed in certain cases.

Fabrikant: Waldemar Link GmbH & Co.KG
Product: Endo-Model-M & Endo-Model SL (Tibial components)
Datum FSN: 22 mei 2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.