Cook Incorporated, 2024FA0004, Ultrathane® Mac-Loc Locking Loop Multipurpose Drainage Catheter

Cook Medical heeft vastgesteld dat op de etiketten van hulpmiddelen uit de betrokken partij met hulpmiddelen een onjuiste vervaldatum staat vermeld. Op het etiket voor partij 15923728 staat de vervaldatum 2 december 2027. De werkelijke vervaldatum voor partij 15923728 is 28 februari 2027.

Fabrikant: Cook Incorporated
Europees vertegenwoordiger: Cook Medical Europe Ltd
Product: Ultrathane® Mac-Loc Locking Loop Multipurpose Drainage Catheter
Datum FSN: 13 mei 2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie