Philips Medizin Systeme Boblingen GmbH, FSCA 2023-CC-HPM-006, Patient Information Center iX

Philips has become aware of a potential compliance issue with the Philips Patient Information Center (PIC iX) and IntelliVue MX40 that if it were to occur, could affect the performance of the equipment.

Fabrikant: Philips Medizin Systeme Boblingen GmbH
Product: Patient Information Center iX
Datum FSN: 22-05-2023

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.