Teleflex Inc., EIF-000535, Weck Horizon HORIZON TI MICRO 6.CART 180.BOX

Teleflex Medical Europe Limited start deze vrijwillige FSCA voor de bovengenoemde producten omdat de clipcartridges voor het betreffende product een belangrijke functie missen waardoor de toepassing van de clip wordt beperkt tot alleen de applicator. 

Fabrikant: Teleflex Inc.
Product: Weck Horizon HORIZON TI MICRO 6.CART 180.BOX
Datum FSN: 10-05-2023

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.