Baxter Healthcare SA, FSN-FA-2022-035, TIP CAPS LUER SLIP

Baxter Healthcare Corporation is issuing a Medical Device Recall for all non-expired lots of Self-Righting Luer Slip and Luer Lock Tip Caps listed below due to the potential of the packaging seal not maintaining a sterile barrier for the tip caps.

Fabrikant: Baxter Healthcare SA
Europees vertegenwoordiger: Baxter Deutschland GmbH
Product: TIP CAPS LUER SLIP
Datum FSN: 27 juli 2022

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.