Abbott Diagnostics, FSCA 2021-10, ID NOW COVID-19 24 Test Kit

Our records show that you have received ID NOW COVID-19 24 T Kit Lot(s) mentioned above, which contains foam Patient Swabs that are not registered for use in your country
 

Fabrikant: Abbott Diagnostics Scarborough, Inc.
Europees vertegenwoordiger: Emergo Europe
Product: ID NOW COVID-19 24 Test Kit
Datum FSN: 27 october 2021

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.