Philips Medical Systems, FSCA 2021-CC-EC-011-IR, Infant Child SMART Pads Cartridges

Sommige M5072A SMART-defibrillatiecassettes voor baby's en kinderen bevatten een onjuiste afbeelding op de beschermkap onder de 'PULL'-hendel (TREKKEN-hendel). 

Fabrikant: Philips Medical Systems
Product: Infant/Child SMART Pads Cartridges

Waarschuwing van de fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.