Teleflex Malaysia Sdn Bdh, Malaysia, FSN-EIF-000478, PERCUQUICK ONE-STEP SET, PDT+PERCUQUICK ONE-STEP DILATOR

Teleflex has initiated a voluntary Field Safety Corrective Action for Percuquick One Step Set, PDT and Percuquick One-Step Dilator.

Fabrikant: Teleflex Malaysia Sdn Bdh, Malaysia
Europees vertegenwoordiger: Teleflex Medical Europe
Product: PERCUQUICK ONE-STEP SET, PDT+PERCUQUICK ONE-STEP DILATOR

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.