Seramun Diagnostica GmbH, FSN-AB-2020-081b, Serazym Bovine Serum Albumin (BSA) sensitive

Seramun Diagnostica GmbH would like to inform you about a labeling error, which has no effect on the product functionality of the Serazym® Bovine Serum Albumin (BSA) sensitive (E-108) # 14-05-19 and #15-04-20.

Fabrikant: Seramun Diagnostica GmbH
Product: Serazym Bovine Serum Albumin (BSA) sensitive

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.