LiKAMED GmbH 32200931 - SELEXA bed chair

Prior to 2019, a too weak screw was used in the production of the SELEXA bed chair, and this could have been damaged prematurely by overtightening of the screw. This can cause the SELEXA to tilt forwards.

Fabrikant: LiKAMED GmbH
Product: SELEXA bed chair

Waarschuwing van de fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.