ViewRay Inc., FSN-3011233554-10-20-2020-001, Stereotacticradiotherapy/MRI System

ViewRay Inc. has identified two situations where components of the receive coil can reach elevated temperatures which has the potential to cause a burn injury to the patient or user.

Fabrikant: ViewRay Inc.
Europees vertegenwoordiger: MedPass
Product: Stereotacticradiotherapy/MRI System

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.