Field Safety Notice: Beckman Coulter, Access Total T3, Access Thyroglobulin, Access Free T4

Beckman Coulter has determined through customer feedback and an internal investigation that the four Access immunoassays listed above are susceptible to biotin interference

Fabrikant: Beckman Coulter
Product: Access Total T3, Access Thyroglobulin, Access Free T4, Access GI Monitor For use with the Access Family of Immunoassay Systems

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.