Field Safety Notice: Beckman Coulter, Synchron Systems Cholesterol, Creatinine, HDL Cholesterol, Lactate, Triglyceride, Uric Acid and Salicylate Reagents

Beckman Coulter has identified the following drugs as potential sources of interference...

Fabrikant: Beckman Coulter
Product: Synchron Systems Cholesterol, Creatinine, HDL Cholesterol, Lactate, Triglyceride, Uric Acid and Salicylate Reagents

Waarschuwing van de fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.