Field Safety Notice: Arrow_Teleflex - ARROW® Kits with BD Eclipse™ Needles

According to the BD letter, a copy of which is attached, Becton-Dickinson (BD) has received reports of safety cover disengagement and needlestick injury (NSI) for the BD Eclipse™ Needle.

Fabrikant: Arrow_Teleflex
Product: ARROW® Kits with BD Eclipse™ Needles

Waarschuwing van de fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.