Solliciteren en arbeidsvoorwaarden

Heb je een leuke vacature gezien en ben je benieuwd hoe de selectie gaat of wat de arbeidsvoorwaarden zijn? Lees dan hieronder verder.

De sollicitatieprocedure

Arbeidsvoorwaarden

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maakt onderdeel uit van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wij zijn een Rijksoverheidorganisatie en onze arbeidsvoorwaarden staan in het Algemeen Rijksambtenarenreglement (ARAR) en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 (BBRA 1984). In het BBRA 1984 zijn de salarisschalen geregeld.

Op Rijksoverheid.nl vind je regelingen terug omtrent je aanstelling, salaris, vakantie en verlof, en ontslag.

Voordelen

Bij de IGJ werken wij vanuit vertrouwen. Dit doen wij zowel in ons werk als toezichthouder naar de zorgorganisaties en –professionals toe als naar onze eigen medewerkers. We werken flexibel, wat inhoudt dat wij resultaatgericht en tijd en plaats onafhankelijk werken. Dat faciliteren wij met een laptop en telefoon.

Woon-werk-verkeer en zakelijke reizen met het OV worden volledig vergoed. Ga jij op inspectie? Dan reis je eerste klas. De IGJ is gevestigd in het stadsdeelkantoor van de gemeente Utrecht. Dit kantoor bevindt zich naast Utrecht Centraal Station aan de kant van de Jaarbeurs. Wij zitten op de 17e t/m 21ste verdieping, waar wij een prachtig uitzicht over Utrecht hebben.

Wij vinden het belangrijk dat jij je werk goed kan doen. Je krijgt bij ons ruimte voor persoonlijke groei, reflectie en wij investeren in jouw ontwikkeling en opleiding.

Binnen de rijksoverheid stimuleren wij mobiliteit. Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan, horizontaal of verticaal? Dan kan je altijd solliciteren zowel bij de eigen organisatie als bij andere Rijksonderdelen.