BIRR Biosciences b.v, FSCA11012024, FBS Set

Helaas werd vastgesteld dat na deze période, 1 (van totaal van 3) zendingen met een ongeldige CE
markering naar uw locatie is verzonden. Wij verzoeken u deze producten onmiddelijk in quarantaine te
plaatsen en terug te sturen. 

Fabrikant: BIRR Biosciences b.v
Product: FBS Set
Datum FSN: 05-01-2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.