implantcast GmbH, FSCA 24001,IFU . OPT MUTARS RS stems and extension pieces

You are receiving this safety information because you have been supplied with one of the above sterns and/or one of the above extension pieces by implantcast in the past. lt is therefore possible that you have supplied patients with a hip arthroplasty tor which the new restrictions on use are now valid.

Fabrikant: implantcast GmbH 
Product: IFU . OPT: MUTARS RS stems and extension pieces
Datum FSN: 13-05-2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.