Karex Industries Sdn. Bhd., FSN-24/03, Endocavity Probe Cover

Following the receipt of a customer complaint, and after investigations by the Legal Manufacturer, Medline has been informed that a recall was issued due to a labelling error. The symbol printed on the primary packaging of the products states that the product is not made with Natural Rubber Latex although the product contains Natural Rubber Latex.
 

Fabrikant: Karex Industries Sdn. Bhd.
Europees vertegenwoordiger: Advena Limited
Product: Endocavity Probe Cover
Datum FSN: 9 april 2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.