Philips Ultrasound, LLC, 2024-PD-US-001, Philips-5000 Compact Series Ultrasound Systems

Ultrasound systemen uit de 5000 Compact-reeks (modellen 5500 en 5300) Probleem met adapter voor meerdere poorten die brandwonden in de slokdarm kan veroorzaken.

Fabrikant: Philips Ultrasound, LLC
Europees vertegenwoordiger: Philips Medical Systems Nederland BV
Product: Philips-5000 Compact Series Ultrasound Systems
Datum FSN: 9 april 2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.