Philips Medizin Systeme Böblingen GmbH, FSCA 2023-CC-HPM-044, DIVA 24 Inch Widescreen LCD Touch Display

Het aanraakscherm van het DIVA 24-inch LED-breedbeeldscherm is een van de Philips-schermen die beschikbaar is voor gebruik met het PIC iX centrale bewakingsstation. Via dit scherm kan de gebruiker communiceren met de bewakingssectoren. Het is ontdekt dat het scherm af en toe niet goed werkt en onbedoelde invoer kan genereren zonder interactie van de gebruiker langs de rechter- en linkerrand van het scherm. Hoewel de mogelijkheid bestaat dat de aanraakinvoer invloed heeft op een gebied waar een alarm wordt bevestigd, is het risico hiervan zeer klein en is het risico op letsel onwaarschijnlijk.

Fabrikant: Philips Medizin Systeme Böblingen GmbH
Europees vertegenwoordiger: Philips Medizin Systeme Böblingen GmbH
Product: DIVA 24 Inch Widescreen LCD Touch Display
Datum FSN: 12 maart 2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.