Update: LifeGlobal Group, 1216677-11.30.2023-001-R, global Medium

CooperSurgical proactively recalled the aforementioned product lots due to an increase in reports that the embryo development and quality on day 3 were not up to the expected standards followed by arrested development on day 5.

Fabrikant: LifeGlobal Group
Europees vertegenwoordiger: BSI
Product: global Medium
Datum FSN: 23-02-2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.