FUJIFILM medwork GmbH, Polypektomy snare

In some cases, at specific lots of artlcle POL-X1-10-23-220-OL (Polypektomy snares) the components were connected incorrectly during production, as the rope was not fully inserted into the pipe section during the joining process.

Fabrikant: FUJIFILM medwork GmbH
Product: Polypektomy snare
Datum FSN: 20-12-2023

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.