Medex, FSCA 23024, Secufill

Some particulates have the potential to detach from the device and, in rare circumstances, might enter the fluid path and be injected into the patients’ vascular system with the saline/ contrast medium solution.

Fabrikant: Medex
Product: Secufill
Datum FSN: 14-12-2023

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.