Fresenius Kabi AG, ECMD202310 ECMD202223, Injectomat Spritze 50 ml

Fresenius Kabi has determined production disturbances for affected batch related to the printing process of the scale on the Injectomat syringes. In individual cases, this resulted in traces of ink residues on or in the cone (Luer-Lock connection).

Fabrikant: Injectomat Spritze, 50 ml
Product: Injectomat Spritze, 50 ml
Datum FSN: 08-05-2023

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.