DePuy Mitek, 2244073, Bioknotless Anchor

This FSN is to alert users that applying bending force and/or bending force with impaction to the BIOKNOTLESS® Anchor Inserter may cause a fragment of the inserter tip to break off during use and be retained in the patient.

Fabrikant: DePuy Mitek
Europees vertegenwoordiger: DePuy Ireland
Product: Bioknotless Anchor
Datum FSN: 21-04-2023

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.