Pharmapartners BV, FSN-2845175, eHIC (Medicatiebewaking (medication monitoring)

Medicatieverstrekking via LSP kan verschillende data bevatten, zoals een afgiftedatum en een datum waarop een therapie gestart is. Soms ligt daarbij de startdatum van de therapie in het verleden. Als de LSP verstrekking dan geen einddatum bevat, wordt er mogelijk een foutieve berekening van de einddatum gemaakt ten opzichte van de startdatum van de therapie

Fabrikant: Pharmapartners BV
Product: eHIC (Medicatiebewaking (medication monitoring)
Datum FSN: 17 februari 2023

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.