BIOTECK SPA, FSCA REF: 230307, BIO-GEN/GRANULES

The falsified devices bear the name BIO-GEN® and the indication of Bioteck SpA as the manufacturer but have packaging characteristics that unmistakably distinguish them from the original devices.
 

Fabrikant: BIOTECK SPA
Product: BIO-GEN®/GRANULES
Datum FSN: 7 maart 2023

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.