Barco NV FSCA-CRI-2022-0209-02 - MNA-240 ENC

Barco is in kennis gesteld van verschillende installaties in operatiekamers waar de manier van installeren van de MNA-encoders ervoor zorgde dat de interne temperatuur in de encoder de maximale specificatie overschreed, waardoor het risico op storingen toenam.

Fabrikant: Barco NV
Product: MNA-240 ENC
Datum FSN: 15-7-2022

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.