ZIVVER

Wij gaan vertrouwelijk om met uw gevoelige gegevens. Daarom delen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie op een beveiligde manier. Dat is nodig omdat de gewone e-mail of post en de fax kwetsbaar zijn voor misbruik. Voor mailverkeer gebruiken wij de veilige mail oplossing ZIVVER. ZIVVER werkt slim samen met steeds meer andere veilige mail systemen, zoals Zorgmail. 

Hoe werkt ZIVVER?

Als iemand een e-mail via ZIVVER stuurt, dan versleutelt het systeem het bericht. Het bericht en alle bijlages worden bewaard op een veilige server. De beoogde ontvanger krijgt een bericht (notificatie) dat er een e-mail voor hem is. Hij kan die e-mail dan ophalen van de ZIVVER server, maar moet zich daarbij wel identificeren met een code. Dat maakt dat niemand anders dan de verzender en de beoogde ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet.

Hoe opent u een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Hebt u van ons een mailbericht ontvangen via ZIVVER? Klik dan in de notificatie op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren. Zie de tekst hieronder voor meer uitleg.

Bericht openen met een toegangscode

U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Wij willen zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Onze medewerker heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op 'Klik voor bericht' en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Klik dan in het bericht op de link ‘Ik weet mijn toegangscode niet’ of neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Wij willen zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen sms met code ontvangen? Neem dan contact op met de afzender van het bericht.

Wilt u reageren op een mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht beveiligd wilt reageren, dan kan dat op die webpagina. Klik op de knop 'Beantwoorden'. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verstuurt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door!

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven mailen. U kunt daarvoor ons contactformulier gebruiken of bellen met ons Meldpunt via: 088-120 50 00.

Vragen?

Hebt u vragen over een ontvangen mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Neem dan telefonisch contact op met de afzender van het bericht. Heeft u geen telefoonnummer van deze persoon, bel dan met het Meldpunt (088-120 50 00). Een medewerker van het Meldpunt verbindt u dan door.

Hebt u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com. Meer weten? Kijk op www.zivver.eu.