SENTINEL CH. S.p.A., 01.2023, CALiaGold Calibrator Control Set Sample Diluent

Based on the data collected from some customer sites, a high recovery of CALiaGold Control Set IREFj 1151200 may be found.
 

Fabrikant: SENTINEL CH. S.p.A.
Product:CALiaGold Calibrator Control Set Sample Diluent
Datum FSN: 17-05-2023
 

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.