ShenZhen Cleanmo Technology, IT2045270, flocked swabs for nasal samples collection

The AR received the signal that the exported swabs are missing the four-digit number of the Notified Body.Through investigation, we also found that the swabs exported this time are sterilized swabs, but without obtaining the CE certificate of the notified body.

Fabrikant:ShenZhen Cleanmo Technology
Product:flocked swabs for nasal samples collection
Datum FSN: 22-09-2022

Waarschuwing van de fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.