Osatu, S.Coop FSCA RECALL 0322 R300-500 - REANIBEX 300-500

REANIBEX 300 and REANIBEX 500 defibrillators may be displaying a battery charge value sufficient to perform defibrillation therapy, between 12 and 50%, but when trying to perform defibrillation therapy the defibrillator suddenly shuts down.

Fabrikant: Osatu, S.Coop
Product: REANIBEX 300-500
Datum FSN: 6-4-2022

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.