DNA Genotek, 200018182, ORAcollect DNA / ORAcollect RNA / ORAcollect Dx

As a result, in a small subset of products, the amount of available stabilizing liquid may be lower than expected.

Fabrikant: DNA Genotek Inc
Europees vertegenwoordiger: Emergo Europe
Product: ORAcollect DNA / ORAcollect RNA / ORAcollect Dx
Datum FSN: 18 februari 2022

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.