Siemens Healthcare Diagnostics ASW 21-02 - Atellica IM 1300_1600 and CH 930 Analyzer

Siemens Healthcare Diagnostics has identified the following issues with the Atellica Solution products listed in Table 1, which are installed with Atellica Solution software (SW) versions V1.23.2 (SMN 11469032) or lower and provide instructions on actions your laboratory must take.

Fabrikant: Siemens Healthcare Diagnostics
Product: Atellica IM 1300_1600 and CH 930 Analyzer

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.