LeMaitre Vascular, CAPA 2021-026, LifeSpan ePTFE Vascular Graft

De datum die op het etiket van het binnenste schaaltje naast het symbool van de productiedatum was afgebeeld, was een datum die in de toekomst ligt. 

Fabrikant: LeMaitre Vascular, Inc.
Product: LifeSpan® ePTFE Vascular Graft
Datum FSN: 1 okt  2021

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.