Beckman Coulter, FA-21045, DxA 5000

Beckman Coulter heeft meldingen ontvangen van monsterrekken (met of zonder monsters) die naar de buitenste baan van het transportsegment met enkele aandrijving (B57634) worden geleid tot aan het einde van de baan,...

Fabrikant: Beckman Coulter Biomedical GmbH
Product: DxA 5000
Datum FSN: 10 augustus 2021

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.