W.L. Gore & Associates B.V. 3007284313.07_07_2021.001-R - GORE Molding and Occlusion Balloon Catheter

Between April 2, 2021 and June 30, 2021, W. L. Gore & Associates, Inc. (Gore) received 75 complaints regarding GORE® Molding and Occlusion Balloon Catheter (MOB Device) leakage from the guidewire lumen and the y-hub during preparation or use of the device, resulting in either insufficient inflation or an inability to inflate.

Fabrikant: W.L. Gore & Associates B.V.
Product: GORE Molding and Occlusion Balloon Catheter

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.