Abbott Diagnostics FA12JUL2021 - Alinity s System

Abbott has identified an issue with liquid waste pressure monitoring. This communication provides actions to be followed until your Alinity s System analyzer(s) is upgraded with a future system software version and a hardware component.

Fabrikant: Abbott Diagnostics
Product: Alinity s System

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.