Maquet Cardiopulmonary GmbH, FSN-FSCA-2021-05-07, Combination of Neonatal Venous Hardshell Cardiotomy Reservoir with QUADROX-I Neonatal Oxygenator with or without coating, Neonatal Venous Hardshell Cardiotomy Reservoir

Sterile Barrier Integrity issue of the accessory tight caps of the VHK and VKMO Neonatal.

Fabrikant: Maquet Cardiopulmonary GmbH
Product: Combination of Neonatal Venous Hardshell Cardiotomy Reservoir
with QUADROX-I Neonatal Oxygenator with or without coating, Neonatal Venous
Hardshell Cardiotomy Reservoir

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie