Medtronic Inc, FSN-FA972, CareLink SmartSync Device Manager: 24970A

Met deze brief wil Medtronic u informeren over de aanstaande beschikbaarheid van een software-update voor CareLink SmartSync™-implantaatbeheer (SmartSync) ter ondersteuning van Medtronic Percepta™-, Serena™- en Solara™-pacemakers voor hart-resynchronisatietherapie (CRT-P).

Fabrikant: Medtronic Inc.
Europees vertegenwoordiger: Medtronic BV
Product: CareLink SmartSync Device Manager: 24970A

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.