Getinge CAPA 326680 - Getinge Washer Disinfector CM320

Getinge has discovered a water inlet plastic hose connection that may deform or break due to material fatigue or hose clamp overtightening. A broken hose connection can cause a water leakage and water spray.

Fabrikant: Getinge IC Production Poland
Product: Getinge Washer Disinfector CM320

Waarschuwing van de fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.