Philips Medical Systems, FSN-FSCA 86100222A-IR, Switched/Switchless Internal Paddles

Philips Nederland B.V. Healthcare met Field safety over Switched/Switchless Internal Paddles.

Fabrikant: Philips Medical Systems
Europees vertegenwoordiger: Philips Medizin Systeme Böblingen GmbH
Product: Switched/Switchless Internal Paddles

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.