PAUL HARTMANN AG, FSN-10001017624, Tela® products, Longuetten and corresponding procedure trays (CombiSet®)

The listed Tela® products and Longuetten are gauze products containing an interwoven x-ray detectable thread. The listed procedure trays (CombiSet®) contain affected Longuetten.

Fabrikant: PAUL HARTMANN AG
Product: Longuetten and corresponding procedure trays (CombiSet®)

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.