Medtronic MiniMed, Guardian™ Connect Application

Medtronic stuurt u deze brief om u op de hoogte te stellen van een mogelijk verbindingsprobleem met de Guardian ™ Connect mobiele app en adviseert dat u zo snel mogelijk een update uitvoert naar versie 3.2.2 van de Guardian ™ Connect-app op uw iPhone.

Fabrikant: Medtronic MiniMed
Product: Guardian™ Connect Application

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie