Stanmore Implants Worldwide, General Impactor

This letter serves to notify users to a change in the Surgical Instruments and Trials IFUs, list potential hazards associated with the steam sterilization of the devices and list risk mitigation factors.
 

Fabrikant: Stanmore Implants Worldwide Ltd
Product: General Impactor

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie