Medical Intelligence Medizintechnik GmbH_Elekta FCA-MI-0004 - HexaPOD evo RT System

Nadat een 6D-workflow is voltooid, kan het zijn dat de HexaPOD evo Module (hierna HexaPOD genoemd) zich in een gekantelde positie bevindt. Dit gebeurt als de HexaPOD wordt verplaatst naar de positie die wordt gebruikt voor 3D (niet-iGUIDE)-behandelingen.

Fabrikant: Medical Intelligence Medizintechnik GmbH_Elekta
Product:  HexaPOD evo RT System

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie