Cytocell Ltd, cMYC (MYC) Breakapart

As a result of a customer complaint we are notifying customers to advise that they fully review the Instructions For Use supplied with the product,...

Fabrikant: Cytocell Ltd
Europees vertegenwoordiger: MPS Medical Product Service GmbH
Product: cMYC (MYC) Breakapart

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie